Trainingsprogramma’s

Train met de masters

Grootmeesters in Taijiquan en Qigong

Train met de grootmeesters in Taijiquan en Qigong!

Dat Taijiquan en Qigong een positieve invloed hebben op de gezondheid is al eeuwen bekend. Om deze kennis door te geven worden op de website van Taijiquan & Qigong Ede trainingen van Qigong en Taijiquan masters aangeboden. Hopelijk kunnen deze trainingen bijdragen aan een gezonde en vitale leefstijl voor allen die hierin geïnteresseerd zijn.

Zelfstudie in Taijiquan en Qigong is goed mogelijk door het beschikbare zelfstudie materiaal dat wordt aangeboden op het internet. De huidige technologie heeft online leren mogelijk gemaakt. Het cursusmateriaal kan heel gemakkelijk van het internet worden gedownload. Een video, audio of ebook is eenvoudig overal te bestuderen. Ook wordt het volgen van interactieve trainingen aangeboden. Bovendien zijn er Apps die het mogelijk maken om complete cursussen in je eigen tempo te volgen. Waar en wanneer je wilt is jou training beschikbaar.

Taijiquan & Qigong Ede streeft naar een gezonde en vitale leefstijl voor iedereen met de juiste mindset en motivatie. Hiermee zijn we er nog lang niet! Belangrijk is nog de juiste methode om het gewenste resultaat te behalen. Deze trainingsprogramma’s van de masters in Taijiquan en Qigong kunnen je wellicht ondersteunen in jou beoefening.

Wil je verder groeien in jou Qigong training?

The Master Key video serie is bij uitstek de geschikte cursus die je als zelfstudie kunt volgen. Deze 4-delige video serie laat Qigong zien op zijn hoogste niveau. Qigong meester Robert Peng heeft Qigong kennis van onschatbare waarden. 

The Master Key

THE MASTER KEY - VIDEO SERIES

Qigong Secrets for Vitality, Love, and Wisdom

De titel verwijst naar een master key, dit zegt al genoeg. Robert Peng weet zeer deskundig op een duidelijke en heldere manier de Qigong oefeningen uit te leggen. Heel indrukwekkend is het verhaal over zijn Sifu Xiao Yao die hem vele geheimen van Qigong heeft laten zien. Behalve de video series zijn ook een e-book en een audiobook van de Master Key verkrijgbaar.

Hoe kan Qigong helpen tegen stress?

In The End of Stress – An Online Event’ laat Ken Cohen op een unieke manier zien hoe Qigong kan worden ingezet voor o.a. stress en burn-out. Ken Cohen heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met psychische klachten. ‘The End of Stress – An Online Event’ is erop gericht om actief deel te nemen aan de oefeningen voor lichaam en geest. Tevens is het aan te raden om de cursus ook op audio te beluisteren voor een betere focus.

the-end-of-stress

THE END OF STRESS - AN ONLINE EVENT

Ken Cohen

Ontspan, doe nieuwe energie op en laat de energie van stress los met moeiteloze Qigong oefeningen.

Taiji Qigong Shibashi zelfstudie

Deze Qigong is een van de meest populaire ter wereld en is ontworpen om de Qi stroom in balans te houden. Het is een effectieve en gemakkelijk te leren routine die zachte bewegingen synchroniseert met diepe ademhaling. Veel beoefenaars beginnen Qi te voelen en ervaren een aanzienlijke verbetering van de gezondheid na slechts enkele weken oefenen. Deze Tai Chi Qigong Shibashi video van Sifu Wing Cheung bevat diepgaande uitleg van elke beweging en een track “Follow the master” met de hele set.

Sifu Wing Cheung

Sifu Wing Cheung

Sifu Cheung heeft zijn leven gewijd aan het verspreiden van de wonderen van Qi over de hele wereld. Door zijn workshops heeft hij honderden Tai Chi Qigong instructeurs over de hele wereld opgeleid. Hij geeft nu les in Tai Chi en Qigong en werkt als Feng Shui consultant om de gunstige stroom van Qi/energie in en rond het huis te bepalen. Hij heeft een reeks Tai Chi Qigong programma’s ontwikkeld en/of aangepast om studenten te helpen Tai Chi en Qigong sneller te leren en ervoor te zorgen dat ze hun beoefening kunnen verdiepen. Zijn online Tai Chi Qigong programma’s en persoonlijke workshops zijn ontworpen om een ​​voortgangstraject voor zijn studenten te garanderen. Zijn lessen gaan verder dan het fysieke aspect van deze vorm van vechtsporten, hij helpt studenten om subtiele interne vaardigheden te ontwikkelen.

Qigong training met Dr. Yang Jwing Ming

Dr. Yang Jwing Ming

Dr. Yang Jwing Ming (楊俊敏 博士) begon zijn Gongfu (Kung Fu) training op vijftienjarige leeftijd onder de Shaolin White Crane (Bai He) Master Cheng, Gin Gsao (曾 金 灶). In dertien jaar studie (1961-1974) onder Meester Cheng werd Dr. Yang Jwing Ming een expert in de Witte Kraanvogel-stijl van Chinese vechtkunsten, zowel het gebruik van blote handen als van verschillende wapens zoals sabel, staf, speer, drietand, twee korte staven en vele anderen. Bij dezelfde meester studeerde hij ook White Crane Qin Na (of Chin Na), Tui Na en Dian Xue massages en kruidenbehandeling. Bron: YMAA

Tai Chi Ball Boek-DVD Bundel

Dr. Yang Jwing Ming

Tai Chi Ball Qigong training is een belangrijk onderdeel voor de juiste beoefening van Taijiquan. Dr. Yang Jwing Ming biedt je jarenlange Tai Chi Ball training met deze complete set instructiemateriaal. De populariteit van Tai Chi Ball training is geen toeval. Dr. Yang Jwing Ming heeft onvermoeibaar gewerkt aan het onderzoeken, samenstellen en ontwikkelen van deze trainingsbronnen. Hij zegt: “In al mijn jaren van lesgeven, geloof ik dat Tai Chi Ball Qigong een van de krachtigste oefeningen is die ik ooit heb gezien om de gezondheid van het hele lichaam weer op te bouwen.” Overweeg een handgemaakte Tai Chi bal uit onze Basic tot Artisan-collectie. Bundel bevat 1 boek en 2 dvd’s.

Wie zichzelf volkomen meester weet te blijven, zal voortleven en wordt niet door de dood uitgewist. Hij heeft het eeuwige leven.

Lau Tse

Scroll naar top