THE MASTER KEY VIDEO SERIE

Qigong Secrets for Vitality, Love, and Wisdom

Robert Peng

Vierdelige serie met krachtige oefeningen om onze gezondheid, geluk en spirituele reis te verbeteren.

THE MASTER KEY VIDEO SERIE

Een Master biedt uitgebreide training in Qigong voor geluk, lang leven en ontwaken

Is het mogelijk om gedurende ons hele leven een jeugdige stroom van overvloedige vitaliteit te behouden? Qigong meesters zoals Robert Peng weten dat we dat kunnen door beproevingen uit de praktijken te gebruiken om onze fysieke, mentale en spirituele energie te versterken. Met “The Master Key” Video Series presenteert deze beroemde leraar in vier delen met instructie in krachtige Chinese energetische oefeningen om onze gezondheid te verbeteren, ons geluk te behouden en ons moeiteloos op één lijn te brengen met de stroom van het leven.

De opnames zijn in prachtige omgevingen en verrijkt met computeranimaties, deze serie biedt kijkers een uitgebreide voortgang van Qigong meest waardevolle leringen. Sluit je aan bij deze uitzonderlijke leraar terwijl hij je begeleidt door:

Deel 1: De basis — Volg Roberts eigen reis naar Qigong door de leer van zijn meester, de legendarische monnik Xiao Yao. Vervolgens leg je de basis van je beoefening met oefeningen om je drie Dantians, de primaire energiecentra van je lichaam die wijsheid, liefde en vitaliteit beheersen, te doen ontwaken en in evenwicht te brengen.

Deel 2: Versterkingen — Leer de beoefening van de Hologram Palm versterken van de bovenste, middelste en onderste Dantians, de ademhaling versterken van de centrale meridiaan en ontwaken van het bewustzijn — oefeningen om innerlijke harmonie op te bouwen en een sterke verbinding met de energetische bronnen van de wereld om je heen.

Deel 3: drie schatten staande meditatie en vier gouden wielen oefening – Twee essentiële Qigong oefeningen om je ervaring met je subtiele energiestroom te verdiepen. Je leert de krachten van de hemel, de aarde en je lichaam te harmoniseren en ontdekt een essentiële herstellende oefening om je elke dag met een levendige vitaliteit te vullen.

Deel 4: Lotus meditatie en verbindend het universum — Maak een reis naar de bron van goddelijk geïnspireerde liefde: het ontwaakte hart. Nadat je je lichaam volledig hebt gereinigd in de Lotus meditatie, leer je de Qigong meditatie voor het openen en activeren van de centrale meridiaan dat je met het universum verbindt.

Robert Peng leert de Qigong wijze die je in staat stelt je vermogen tot wijsheid, liefde en vitaliteit te verdiepen. Hier is een ongeëvenaarde bron van Qigong oefeningen om je innerlijke bron van jeugd opnieuw tot leven te wekken, de krachten binnen en buiten in evenwicht te brengen voor een harmonieus leven en open en overvloedige kanalen te openen voor het stromen van levensenergie.

Scroll naar top