Tai Chi Ball Qigong Boek-DVD Bundel

99,95

Dr. Yang Jwing Ming

Tai Chi Ball Qigong training is een belangrijk onderdeel voor de juiste beoefening van Taijiquan. Dr. Yang Jwing Ming biedt je jarenlange Tai Chi Ball training met deze complete set instructiemateriaal. De populariteit van Tai Chi Ball training is geen toeval. Dr. Yang Jwing Ming heeft onvermoeibaar gewerkt aan het onderzoeken, samenstellen en ontwikkelen van deze trainingsbronnen. Hij zegt: “In al mijn jaren van lesgeven, geloof ik dat Tai Chi Ball Qigong een van de krachtigste oefeningen is die ik ooit heb gezien om de gezondheid van het hele lichaam weer op te bouwen.” Overweeg een handgemaakte houten Tai Chi bal uit onze YMAA collectie. Bundel bevat 1 boek en 2 dvd’s.

Tai Chi Ball Qigong

Deze training voor het hele lichaam is een natuurlijke manier om je gezondheid en kracht te verbeteren. Deze Qigong oefening is een effectieve manier om snel de fysieke structuur van het hele lichaam weer op te bouwen en je Qi (energie) circulatie te vergroten. Wat je fitnessniveau ook is Tai Chi Ball Qigong is een gemakkelijke manier om je dagelijkse levenskwaliteit te verbeteren.

Dr. Yang Jwing Ming is een wereldberoemde meester in Taijiquan en Qigong en hij begeleidt je persoonlijk door een reeks gemakkelijk te volgen bewegingen van Tai Chi Ball Qigong. De eenvoudige ademhalingsmethoden en oefeningen moeten eerst met zonder bal worden beoefend. Terwijl je de kracht en flexibiliteit van je romp en wervelkolom ontwikkelt kun je ervoor kiezen om na verloop van tijd gewicht toe te voegen door een houten bal in de handen te houden. Het uiteindelijke doel is om overvloedige Qi (energie) door het hele lichaam te ontwikkelen en je energie in de ruimte tussen je handpalmen te voelen. Of je nu een beginner bent of al een gevorderd, deze geweldige oefeningen bieden de perfecte combinatie van ontspanning en lichaamsbeweging. Je zult genieten van verminderde stress, een sterker immuunsysteem en een dieper bewustzijn van ademhaling en lichaamscoördinatie.

T’ai Chi, of Taiji, is de afkorting van Tai Chi Chuan of Taijiquan, wat zich vertaalt van Chinees naar “Grand Ultimate fist”. Tai Chi is een Chinese krijgskunst in interne stijl die teruggaat tot de familie Chen, de taoïsten op de berg Wudang en uiteindelijk tot de Shaolin Tempel.

Qigong betekent “energiewerk”. Qigong (Chi Kung) is de oude kunst om de Qi (energie) van het lichaam naar een hoger niveau te brengen en het door het lichaam te laten circuleren voor verjonging en gezondheid. Sommige Qigong wordt beoefend zittend of staand, terwijl andere Qigong een soort bewegende meditatie kan zijn. Deze zachte Qigong oefening is een zeer effectieve manier om stress te verminderen, energie te verhogen, genezing te verbeteren en in het algemeen uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Qigong verhoogt de hoeveelheid energie in het lichaam en verbetert de kwaliteit van je bloedsomloop via energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Qigong wordt ook wel ‘acupunctuur zonder naalden’ genoemd.

Net als bij yoga kan Qigong het hele lichaam diep stimuleren met low-impact bewegingen en een sterkere verbinding tussen geest en lichaam ontwikkelen. De langzame, ontspannen bewegingen worden algemeen erkend vanwege hun gezondheidsvoordelen, het versterken van de inwendige organen, spieren, gewrichten, wervelkolom en botten en het ontwikkelen van overvloedige energie.

Qigong kan effectief zijn bij het helpen van mensen met slapeloosheid, stress gerelateerde stoornissen, depressie, rugpijn, artritis, hoge bloeddruk, cardiovasculair systeem, ademhalingssysteem, bio-elektrische bloedsomloop, lymfestelsel en spijsverteringssysteem.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar top