Qigong (lesbundel)

99,95

Dr. Yang Jwing Ming

De beste manier om Qigong te leren is door te vragen het “wat, waarom en hoe” van je beoefening. Deze collectie behandelt deze belangrijke vragen en biedt een eenvoudig en krachtig beginnersvriendelijk Qigong oefenprogramma. Je oefent de Acht Brokaat Stukken staande set of de zittende set. Je zult de theorie en principes van Qigong op een beginnersvriendelijke manier onderzoeken onder begeleiding van Dr. Yang, Jwing Ming. Een van Amerika’s meest gewilde Qigong instructeurs. De perfecte starter set voor de nieuwsgierige Qigong beginner. Bundel bevat 2 boeken en 2 dvd’s.

  • Beginnersvriendelijke Qigong voor iedereen
  • Leer basismeditatie en stress verlichtingsmethoden
  • Beproefde traditionele Chinese geneeskunst
  • Moderne wetenschappelijke verklaring van genezende principes
  • Verteld in het Engels met Engelse ondertitels
  • Originele Chinese poëzie verteld door Meester Yang
  • Diepgaande instructie van de Qigong theorie

Qigong

Qigong betekent “energiewerk”. Qigong (Chi Kung) is de oude kunst om de Qi (energie) van het lichaam naar een hoger niveau te brengen en door de energie in het lichaam te laten circuleren voor verjonging en gezondheid. Sommige Qigong wordt zittend of staand beoefend, terwijl andere Qigong een soort bewegende meditatie kan zijn. De zachte Qigong oefeningen zijn een zeer effectieve manier om stress te verminderen, energie te verhogen, voor genezing en in het algemeen uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Qigong oefening voor beginners! Qigong Master Yang Jwing Ming geeft les en demonstreert ‘de acht brokaat stukken’, de meest populaire set en beginnersvriendelijke helende Qigong oefeningen. De zachte ademhaling-, rek- en versterkende bewegingen verbeteren de Qi (energie) en de bloedcirculatie in uw lichaam, stimuleren uw immuunsysteem en zorgen ervoor dat je weer goed voelt.

Bekend in China als de Ba Duan Jin, wordt ‘de acht brokaat stukken’ worden al meer dan 1000 jaar beoefend. Ook inbegrepen zijn de ‘geheime woorden’ – gedichten die elke oefening hebben, die de sleutel tot elk van deze oude medische Qigong bewegingen bevatten.

Nadat, je de gemakkelijk te volgen bewegingen hebt geoefend zul je genieten van een fascinerende Qigong lezing door Qigong Master Yang Jwing Ming.

De video’s zijn onderverdeeld in drie hoofdsecties:

“Analyse” – Een korte demonstratie van elke Qigong oefening met instructieve voice-over om elke oefening te introduceren
“Demonstratie” – Een doorlopende continue demonstratiesectie waarin Dr. Yang elk stuk uitvoert met meerdere herhalingen
“Lezing” – Een één-op-één les waarin Dr. Yang elke oefening met meer detail en Qigong theorie instrueert

Als je de Qigong oefeningen uit de secties “Analyse en” Lezing “hebt geleerd, kun je gewoon met Dr. Yang meedoen aan de hand van de demonstratie video.

‘De acht brokaat stukken’ Qigong set bevat oefeningen om de geest te kalmeren, het lichaam te strekken, de tanden te versterken, de spijsvertering te verbeteren, de inwendige organen te genezen, de immuniteit te versterken en nog veel meer.

Elk brokaat stuk moet 6 tot 8 keer door beginners worden beoefend. Wanneer je begint voer je elke oefening alleen uit voor het aantal herhalingen dat comfortabel aanvoelt. Naarmate de gezondheid verbetert kun je het aantal herhalingen tot 12, 24 of zelfs 32 keer verhogen. Sla geen van de oefeningen over en oefen in de juiste volgorde. Of je nu een beginner of gevorderd bent deze geweldige oefeningen bieden de perfecte combinatie van ontspanning en lichaamsbeweging. Je zult genieten van verminderde stress, een sterker immuunsysteem en een dieper bewustzijn van ademhaling en lichaamscoördinatie.

Scroll naar top