QIGONG ECSTASY

Robert Peng

Stapsgewijze training in een zachte oefening om je leven te voorzien van de energie van vreugde.

QIGONG ECSTASY

Een Qigong beoefening voor beweging en meditatie om stralend geluk te cultiveren

De energie van vreugde verheft je geest, opent je hart en vervult je met enthousiasme voor het leven. Met “Ecstasy” brengt meester Robert Peng je een krachtige oefening voor het cultiveren van onvoorwaardelijke vreugde – een innerlijke bron voortbrengen om je lichaam en geest te vullen met stralende vitaliteit.

Deze 45 minuten durende oefening activeert op een zachte wijze de drie Dantians – de belangrijkste energiecentra van het lichaam – en lost stagnerende energie op die de stroom van levensenergie Qi belemmert. “Qigong Ecstasy” begint met gestructureerde bewegingssequenties die een sterke energetische lading genereren. Robert laat je dan komen in spontane Qigong die de energie de overhand laat nemen, het lichaam beweegt met speelse en vrij stromende expressie terwijl je jezelf onderdompelt in de overvloedige Qi van het universum. Ten slotte brengt hij je naar een plaats van meditatieve stilte voor aarden, vrede en gelukzalige eenheid met de Qi van hemel, aarde en je eigen lichaam.

Het resultaat: je ontwaakt in jezelf “een borrelende bron van frisse energie die voelbaar is in al je activiteiten”.

Qi energiekanalen die open en vrij van blokkades zijn geven je toegang tot een groter reservoir van de vitale levensenergie die we nodig hebben voor gezondheid en geluk. “Qigong Ecstasy” is een complete trainingsvideo in een krachtige oefening om je vermogen tot vreugdevol leven te versterken – geeft een innerlijke uitstraling die jou moeiteloos de dag door draagt.

Scroll naar top