Leraar Martial Arts – Taijiquan

Roberto Calor

Taijiquan, Qigong en Meditatie

Roberto Calor

Roberto Calor

Rijks erkend leraar Taijiquan

Neem contact op voor workshops of trainingen: 0645302203

Sifu Bob

Taijiquan en Qigong beoefen ik zowel voor de gezondheid als vechtkunst. Mijn lessen zijn gericht op Taijiquan en Qigong voor een gezonde en vitale leefstijl.

Mijn interesse in oosterse gevechtskunsten begon tijdens mijn tiener jaren toen ik Tae Kwon Do beoefende in Den Haag. Ik ben met Qigong en Taijiquan begonnen in de jaren negentig in Wageningen. Tijdens deze periode ontdekte ik de connectie van Qigong en vechtkunst. Het fenomeen Qi heeft mij zo gefascineerd dat ik interesse kreeg voor de traditionele Chinese geneeswijze. Hierdoor ben ik mij ook verder gaan ontwikkelen in massagetherapie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd o.a. traditionele Chinese massage, traditionele Thaise massage en sportmassage.

Een belangrijke tijd voor mij als vechtkunstbeoefenaar waren de trainingen bij KenKon Intergral Life & Training Centre waar ik Goju Ryu Karate, Tibetaanse Yoga, Meditatie en Qigong heb beoefend.

In 2011 ben ik als recreatie sportleider begonnen bij de senioren sportvereniging VSVO in Opheusden. Er was ook belangstelling voor Tai Chi voor de gezondheid. Dus ik begon ook les te geven als Tai Chi for Health instructeur aan een senioren Tai Chi groep.

In 2017 heb ik via Stichting Taijiquan Nederland de opleiding leraar Martial Arts – Taijiquan gevolgd. Als Rijks erkend leraar Taijiquan ben ik aangesloten bij Stichting Taijiquan Nederland (STN), Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) en NOC*NSF.

STN member
NOCNSF
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar top