Taijiquan, Qigong en Meditatie

Sifu Bob

Rijks erkend leraar Taijiquan – Roberto Calor

Roberto Calor

Rijks erkend leraar Taijiquan

Neem contact op met Roberto Calor voor workshops of privélessen

Sifu Bob

Taijiquan en Qigong beoefen ik zowel voor de gezondheid als vechtkunst. Mijn lessen zijn gericht op Taijiquan en Qigong voor een gezonde en vitale leefstijl.

Oosterse Gevechtskunsten

Mijn interesse in oosterse gevechtskunsten begon tijdens mijn tiener jaren toen ik in Den Haag een aantal jaren Tae Kwon Do heb beoefend. Begin jaren negentig ben ik in Wageningen met Qigong en Taijiquan begonnen. Een fase in mijn beoefening waarin ik de connectie ontdekte van Qigong en vechtkunst. Een belangrijke tijd voor mij als vechtkunst beoefenaar was bij KenKon Intergral Life & Training Centre. Een aantal jaren heb ik Goju Ryu Karate, Tibetaanse Yoga, Meditatie en Qigong beoefend.

Massagetherapie

Het fenomeen Qi heeft mij zo gefascineerd dat ik interesse kreeg voor de traditionele Chinese geneeswijze. Hierdoor ben ik mij ook verder gaan ontwikkelen in oosterse massagetherapie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd o.a. traditionele Chinese massage en traditionele Thaise massage. Tevens heb ik mijn interesse uitgebreid in sportmassage en sport revalidatie.

Rijks erkend leraar Taijiquan

In 2011 begon ik als recreatie sportleider les te geven bij senioren sportvereniging VSVO in Opheusden. Vrij snel was er belangstelling voor Tai Chi voor de gezondheid en begon ik toen ook als Tai Chi for Health instructeur les te geven. Bij de Federatie Oosterse gevechtskunsten (FOG) heb ik de opleiding Rijks erkend leraar Martial Arts – Taijiquan gevolgd. Sedert 2017 ben ik als Rijks erkend leraar Taijiquan aangesloten bij Stichting Taijiquan Nederland (STN), Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) en NOC*NSF.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar top