Qigong Master

Dr. Yang Jwing Ming

- Yang's Martial Arts Association -

Dr. Yang Jwing Ming (楊俊敏 博士) begon zijn Gongfu (Kung Fu) training op vijftienjarige leeftijd onder de Shaolin White Crane (Bai He) Master Cheng, Gin Gsao (曾 金 灶). In dertien jaar studie (1961-1974) onder Master Cheng, werd Dr. Yang een expert in de White Crane stijl van Chinese vechtkunsten, die zowel het gebruik van blote handen als van verschillende wapens omvat, zoals sabel, staf, speer, drietand, twee korte staven en vele anderen. Bij dezelfde meester studeerde hij ook White Crane Qin Na (of Chin Na), Tui Na en Dian Xue massages en kruidenbehandeling.

Op de leeftijd van zestien begon Dr. Yang met de studie van Taijiquan (Yang stijl) onder Meester Kao, Tao (高 濤). Dr. Yang’s Tai Chi lineage is terug te voeren op de Yang familie via meester Kao’s leraar Yue Huanzhi (樂 奐 之), een indoor discipel van Yang Chengfu (楊澄甫). Na het leren van Master Kao, vervolgde Dr. Yang zijn studie en onderzoek van Taijiquan bij Master Li Mao Ching (李茂 清) en trainingspartner Mr. Wilson Chen in Taipei. Meester Li leerde zijn Taijiquan van de bekende Meester Han Ching Tang, en meneer Chen leerde zijn Taijiquan van Meester Chang Xiang San. Dr. Yang beheerst de Taijiquan vormen, pushing hands, de twee mans vechtreeks, Taiji zwaard, Taiji sabel en Taiji Qigong.

Bron: YMAA

Qigongmeditatie Lesbundel

Onze beste collectie voor diegenen die vooruitgang willen boeken en de diepten van meditatie willen ontdekken in zowel de taoïstische als de boeddhistische tradities. Om het doel van een lang leven en spirituele verlichting te bereiken, moet de Qigong beoefenaar, Intern Elixir Qigong leren. De eerste stap om het te leren is om de theorie en de methode van embryonale ademhaling te begrijpen. Het beoefenen van deze ademhalingstechniek zal je helpen om je centrale energiesysteem tot stand te brengen, je energie te behouden en deze energie op overvloedige niveaus op te slaan. Als je eenmaal deze basis hebt gelegd, ben je in staat om de Kleine Cyclische Hemel (Kleine kringloop of Micro kosmische kringloop) en Grote Cyclische Hemel (Grote kringloop of de Macro kosmische kringloop) effectief te beoefenen. Bundel bevat 2 boeken en 2 dvd’s.

Qigong Lesbundel

De beste manier om Qigong te leren is door te vragen het “wat, waarom en hoe” van je beoefening. Deze collectie behandelt deze belangrijke vragen en biedt een eenvoudig en krachtig beginnersvriendelijk Qigong oefenprogramma. Je oefent de Acht Brokaat Stukken staande set of de zittende set. Je zult de theorie en principes van Qigong op een beginnersvriendelijke manier onderzoeken onder begeleiding van Dr. Yang, Jwing Ming. Een van Amerika’s meest gewilde Qigong instructeurs. De perfecte starter set voor de nieuwsgierige Qigong beginner. Bundel bevat 2 boeken en 2 dvd’s.

Scroll naar top