Qigong Master

Dr. Yang Jwing Ming

- Yang's Martial Arts Association -

Dr. Yang Jwing Ming (楊俊敏 博士) begon zijn Gongfu (Kung Fu) training op vijftienjarige leeftijd onder de Shaolin White Crane (Bai He) Master Cheng, Gin Gsao (曾 金 灶). In dertien jaar studie (1961-1974) onder Master Cheng, werd Dr. Yang een expert in de White Crane stijl van Chinese vechtkunsten. Hij beheerst de vechtkunst met verschillende wapens, zoals zwaard, sabel, staf, speer, drietand en twee korte staven. Bij dezelfde meester studeerde hij ook White Crane Qin Na (of Chin Na), Tui Na en Dian Xue massages en kruidenbehandeling.

Op de leeftijd van zestien begon Dr. Yang met de studie van Taijiquan (Yang stijl) onder Meester Kao, Tao (高 濤). Dr. Yang’s Tai Chi lineage is terug te voeren op de Yang familie via meester Kao’s leraar Yue Huanzhi (樂 奐 之), een indoor discipel van Yang Chengfu (楊澄甫). Na het leren van Master Kao, vervolgde Dr. Yang zijn studie en onderzoek van Taijiquan bij Master Li Mao Ching (李茂 清) en trainingspartner Mr. Wilson Chen in Taipei. Meester Li leerde zijn Taijiquan van de bekende Meester Han Ching Tang, en meneer Chen leerde zijn Taijiquan van Meester Chang Xiang San. Dr. Yang beheerst de Taijiquan vormen, pushing hands, de twee mans vechtreeks, Taiji zwaard, Taiji sabel en Taiji Qigong.

Bron: YMAA

Tai Chi Bal Qigong Lessen

Tai Chi Ball Qigong training is een belangrijk onderdeel voor de juiste beoefening van Taijiquan. Dr. Yang Jwing Ming biedt je jarenlange Tai Chi Ball training met deze complete set instructiemateriaal. De populariteit van Tai Chi Ball training is geen toeval. Dr. Yang Jwing Ming heeft onvermoeibaar gewerkt aan het onderzoeken, samenstellen en ontwikkelen van deze trainingsbronnen. Hij zegt: “In al mijn jaren van lesgeven, geloof ik dat Tai Chi Ball Qigong een van de krachtigste oefeningen is die ik ooit heb gezien om de gezondheid van het hele lichaam weer op te bouwen.”

Houten Tai Chi ballen

De handgemaakte houten Tai Chi ballen wegen 1 – 3 kg en hebben een doorsnede van 10 – 20 cm. De ambachtelijk van hout gemaakte Tai Chi bal wordt gemaakt uit het hout van de populier boom afkomstig uit de Verenigde Staten. De Tai Chi bal wordt afgewerkt met een natuurlijke wax. Om de houten Tai Chi bal te onderhouden is hiervoor een speciale wax verkrijgbaar.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar top