Qigong Master

Robert Peng

- Sounds True Cursussen -

robert-peng

Robert Peng is een internationaal bekende Qigong meester die in staat is door zijn handen helende energie op te wekken met een kracht die gelijk is aan een krachtige elektrische lading. Hij heeft zijn buitengewone vermogen gebruikt om talloze mensen te helpen hun optimale gezondheid en vitaliteit te herwinnen en het ongelooflijke spirituele potentieel van mensen aan de wereld gedemonstreerd. Op achtjarige leeftijd begon hij een intensieve training onder de nauwe leiding van de legendarische boeddhistische monnik Xiao Yao. Een verlichte meester die bekend stond om zijn diepgaande genezende vermogen en vechtkunst vaardigheden. Op vijftienjarige leeftijd heeft Robert Peng een 100-daagse water vaste gedaan in een donkere kamer van een afgelegen klooster in de bergen van de provincie Hunan. Hij onderging een radicale spirituele transformatie en ontwaakte verbazingwekkende genezende krachten. De essentie van zijn training werd beschreven in zijn boek Qigong Master: My Life and Secret Teachings. Robert Peng woont in New York en geeft internationaal les.

Bron: www.robertpeng.com

THE MASTER KEY - VIDEO SERIES

The Master Key

‘The Masterkey’ is een 4-delige video serie. De kennis die Qigong master Robert Peng van Qigong heeft is van onschatbare waarden. Heel indrukwekkend is het verhaal over Sifu Xiao Yao, die hem de vele geheimen van Qigong heeft onderwezen. ‘The Master Key’ weet hij op een duidelijke manier de oefeningen uit te leggen.

QIGONG ECSTACY - VIDEO

‘Qigong Ecstacy’ is een complete training voor een vitale leefstijl. Robert Peng geeft duidelijk uitleg over de Qigong oefeningen. Deze trainingsprogramma zal voor elke Qigong beoefenaar prettig te doen zijn. Er is een goede opbouwende structuur in de serie en eindigt met Nourishing Qi. Je voelt alsof alles weer op zijn plek terecht komt.

AM/PM QIGONG - VIDEO

AM/PM Qigong

In deze Qigong series kun je als beginnende Qigong beoefenaar op een ontspannende en plezierige manier met Qigong master Robert Peng meedoen. ‘Am/Pm Qigong’ zijn twee Qigong series voor de ochtend en voor de avond. ‘De Lotus Meditatie’ is een 24-minuten durende begeleide visualisatie die deze Qigong serie compleet maakt.

THE LOTUS MEDITATION - AUDIO

‘De Lotus Meditatie’ heeft een krachtige heilzame werking. De visualisaties zijn voor elke Qigong beoefenaar een uitstekende oefening. Hierdoor zal ‘de Lotus Meditatie’ als zeer prettig ervaren worden. De opbouw van de begeleide meditatie is goed te volgen met de achtergrond muziek. Een echte aanrader.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar top