Qigong Master

Ken Cohen

- Sounds True Cursussen -

ken-cohen

Ken Cohen, MA (www.kennethcohen.com), is een beroemde Qigong Master, voorlichter in de gezondheidszorg en winnaar van de ‘Life time Achievement Awards’ in de energetische geneeskunde. Hij heeft samen gewerkt met Alan Watts en is de auteur van ‘The Way of Qigong: The Art and Science of Chinese Energy Healing’ (Ballantine Books) en meer dan 200 tijdschriftartikelen over spiritualiteit en gezondheid. Ken Cohen beoefent al meer dan 40 jaar Qigong en Taijiquan en is de pionier die Qigong voor het eerst introduceerde in het westerse medische onderwijs. Ken Cohen is met zijn werk een dynamische en inspirerende leraar en wordt gesponsord door de American Cancer Society, de Mayo Clinic, het Canadese ministerie van Volksgezondheid en tal van universiteiten. Foto van de auteur © Cheryl Wiles

Bron: www.soundstrue.com

The End of Stress

the-end-of-stress

In ‘The End of Stress – An Online Event’ laat Ken Cohen op zijn unieke manier zien hoe Qigong in te zetten voor o.a. stress en burn-out. Ken Cohen heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met psychische klachten. ‘The End of Stress – An Online Event’ is erop gericht om actief deel te nemen aan de oefeningen voor lichaam en geest. Tevens is het aan te raden om de cursus ook op audio te beluisteren voor een betere focus.

Qigong

Qigong

Qigong Master Ken Cohen geeft op zijn unieke wijze uitleg over Qigong in deze 4-delige Qigong oefenprogramma. ‘Qigong – Traditional Chinese Exercises for Healing, Body and Mind’ is een serie Qigong oefeningen die makkelijk zelfstandig geoefend kunnen worden. Als je geïnteresseerd bent in een vitale leefstijl dan zal je veel hebben aan deze Qigong oefenprogramma. De serie is zo  compleet dat je het voor langere tijd kunt blijven doen.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar top